خدمات و اموزش ماساژ
خدمات ماساژ وفروش لوازم ماساژ و اموزش ماساژ

ماساژ چیست؟

با اينكه از تاريخ پيدايش ماساژ در شرق و حتي كشور ايران چند هزار سال مي گذرد اما بحث فراگير شدن آن در مراكز مختلف اعم از مكانهاي ورزشي ،استخرها ،و حتي مطبهاي پزشكان به چند سال اخير بر مي گردد. به طوريكه شايد اكثر مردم در طول اين سالهاي اخير حتي براي يك بار هم كه شده ، ماساژ را تجربه كرده اند.

اما به راستي ماساژ چيست؟

چه تاثيراتي بر بدن دارد؟

براي چه افرادي مفيد است؟

ماساژور بايد چه ويژگيهايي داشته باشد؟

و دهها پرسش ديگر كه بايد در ذهن تمامي افرادي كه علاقه مند هستند از خدمات ماساژ استفاده كنند نقش می بندد.تا اين امر مفيد بتواند به شكلي صحيح و اصولي در كشور رواج پيدا كند.

متاسفانه از آنجا كه تا چند وقت اخير براي خدمات ماساژ جايگاه خاصي تعريف نشده بود زمينه فعاليت افراد فرصت طلب و سودجو فراهم شد تا اين امر به شكل غير اصولي و غير حرفه اي رواج پيدا كند كه خوشبختانه با تعريف ماساژ در اتحاديه و به رسميت شناخته شدن آن و صدور مجوز ، روند اين امر رو به بهبودي است.

تعريف ماساژ : ماساژ به طور كلي مجموعه اي از حركات و تكنيكهاي مشخص است كه توسط ماساژ ور روي بدن ماساژ گيرنده به منظور ايجاد تعادل انجام مي شود. البته اين تعريف بسيار كلي است و پرداختن به جزئيات به دليل گستردگي زياد خارج از اين بحث قرار مي گيرد اما مطلب مهمي كه هر فردي قبل از تجربه ماساژ بايد به آن آگاه باشد اين است كه ماساژ دسته بندي بسيار وسيعي دارد. ماساژ ها به انواع زيادي تقسيم مي شوند .اين امر مهمترين مطلبي است كه ناديده گرفته شده است و مي تواند بسيار مضر باشد. زمانيكه با بعضي از مراكز یا افرادتماس گرفته مي شود و اين پرسش مطرح مي شود كه شما چه نوع خدمات ماساژ ي را ارائه مي دهيد شاهد اين هستيم كه پاسخها به اين شكل خلاصه مي شود كه ماساژ كل بدن، ماساژ قسمتي از بدن، ماساژ لاغري، ماساژ درماني و جوابهايي از اين قبيل كه با نگاه علمي به اين مقوله، اين پاسخها بسيار غير اصولي و غير حرفه اي است، چرا كه دسته بندي ماساژ به اين گونه نيست.

در يك نگاه كلي مي توان ماساژ را به دو دسته ماساژ شرقي و ماساژ غربي تقسيم بندي كردكه هر كدام از اين نوع ماساژ اساس و ريشه و تكنيكهاي خاص خود را دارا هستند و خود آنها به دسته هاي كوچكتري تقسيم مي شوند.

جالب توجه اينكه در ميان تمام ادعاهاي عجيب و قريب مدعيان ماساژ اين نكته به چشم مي خورد كه برخي از اين افراد ادعاهاي ارائه سبكهاي تركيبي از ماساژ هاي مختلف را دارند كه به نظر بنده اين وحشتناك است. چرا كه در تمام دنيا زماني كه يك ماساژ با نامي مشخص ارائه مي شود حاصل سالها تحقيق و تجربه توسط افراد متخصص تاييد كننده يك سبك مي باشد. حال آنكه به راحتي و بدون بررسي نتايج علمي و تخصصي، اين سبكها با هم تركيب مي شود و به مشتري ارائه مي شود بدون آنكه تاثيرات آن به اثبات رسيده باشد.

صرفا بر اساس حس خوبي كه يك يا چند مشتري از خدمات ماساژور دارد نمي توان اصولي بودن و تأثيرات مثبت ماساژ را ثابت كرد. در كشوري مثل ما كه هنوز مركزي براي بررسي و تحقيق موضوع ماساژ شكل نگرفته است، تغيير دادن اصول ماساژي كه در كشورهاي ديگر ارائه مي شود بسيار خطرناك مي باشد.درست مثل اينكه شخصي به سليقه خود چند دارو را با هم تركيب كند و بلافاصله به مردم ارائه كند، بدون آزمايش و بررسي.

نكته مهم ديگر اغراق و غلو درباره ي تاثيرات ماساژ است به طوريكه بعضي از ماساژورها به خود اجازه مي دهند درباره بيماري افراد اظهار نظر كنند. در صورتيكه تشخيص و درمان بيماري صرفا به عهده پزشك است نه فرد ديگر. اما ضروري است كه تمام ماساژورها درباره ي ممنوعيات ماساژ آگاهي داشته باشند.

حقيقت اين است كه ماساژ با تمام تأثيرات مثبت و خوبي كه دارد براي تمام افراد مفيد نيست و حتي مي تواند براي بعضيها مضر هم باشد. يك ماساژور خوب و حرفه اي به طور كلي بايد از مواردي كه باعث منع ماساژ است مطلع باشد و در صورتيكه به موردي برخورد كرد كه آگاهي نداشت قبل از انجام ماساژ مشتري را به پزشك ارجاع دهد.

بنابراين بسيار مهم است كه اگر كسي قصد دارد ماساژ را حرفه ي خود قرار دهد حتما نزد اساتيد معتبر تعليم ببيند. فيلمهاي آموزشي براي يك چنين كاري بسيار مخرب است. وقتي بحث بدن انسان و كار عملي پيش مي آيد، جزوات، كتابها و فيلمها بدون نظارت استاد اصلا كفايت نمي كند. چرا كه بدن يك انسان زنده جايي براي آزمون و خطا نمي گذارد. بسياري از مشاغل و حرفه ها هم همينطور هستند. آيا مي توان از روي كتاب پرستار شد و يا بعد از ديدن فيلم آموزش رانندگي مي توان به تنهايي سوار ماشين شد و رانندگي كرد؟

در خاتمه اين بحث جا دارد به امر مهم ديگري نيز اشاره شود و آن اين است كه اصلا درست نيست كه ماساژ به امور ديگري مثل درمان و يا ورزش نسبت داده شود.ماساژ به طور عام درمان نيست بلكه تنها مي تواند به عنوان يك مراقبت از سلامتي محسوب شود.

از طرف ديگر برخي گمان مي كنند كه ماساژ شبيه به يك شاخه ي ورزشي است كه به جرات مي توانيم بگوييم كه اينطور نيست. تنها يك شاخه از ماساژ غربي براي مراقبت از ورزشكاران وجود دارد كه باز هم باعث نمي شود ماساژ زير مجموعه ي ورزش قرار بگيرد. تمامي ورزشكاران و تيمها تحت نظر پزشك هستند اما آيا پزشكي زير مجموعه ورزش قرار مي گيرد؟!!! اميد است در آينده ي نه چندان دور شاهد افزايش سطح آگاهي و فرهنگ صحيح استفاده از اين امر پر فايده باشيم.




ارسال توسط محمد

13 ورزش مفید برای کسانی که سیاتی

روی شکم دراز بکشید.دستانتان را در کنار بدنتان قرار دهید.یکی از پاها را خم کرده و از زمین بلند کنید.8 ثانیه در این حالت بمانید.برای هر پا 5 بار این کشش را انجام دهید


عصب سیاتیک از قسمت پایین کمر یا نخاع شروع شده و تا انتهای هر پا ادامه دارد. عملکرد نادرست عصب سیاتیک (Sciatica) موجب بروز یک بیماری به نام سیاتیک می گردد. سیاتیک با درد، ضعف، بی حسی و یا سوزن سوزن شدن پا همراه است.
 
برای بسیاری از دردهای سیاتیک، ورزش‌درمانی جزو برنامه های تسکین درد می باشد.
 
دو هدف از انجام ورزش های مخصوص سیاتیک دنبال می شود :
- کاهش درد سیاتیک در مدت کوتاه تر
- ورزش هایی برای جلوگیری از عود درد سیاتیک
 
یک فیزیوتراپ و یا کایروپرکتور و یا پزشک توانبخشی و یا مربی ورزشی و یا متخصص ستون فقرات به شما ورزش های مخصوصی را آموزش می دهد.
 
ورزش بهتر است یا استراحت؟
به طور کلی ورزش کردن بهتر از استراحت کردن می باشد.
بیماران ممکن است 1 تا 2 روز استراحت کنند تا درد شدید سیاتیک بهتر شود، اما اگر بعد از این مدت روز باز هم استراحت کنند، دردشان بدتر می گردد.
 
بدون ورزش و تحرک بدنی، عضلات پشت و ساختمان ستون فقرات عملکرد خود را از دست می دهند و قادر نیستند از کمر حمایت کنند که باعث صدمه و فشار بر پشت می شود که با درد همراه است.
به علاوه ورزش جزو مهمی برای حفظ سلامت دیسک های ستون فقرات می باشد.
ویژگی های ورزش مخصوص سیاتیک

1 - قدرت عضلانی :
 بسیاری از ورزش های سیاتیک بر تقویت عضلات شکم و کمر تاکید دارد. این ورزش های کششی روی عضلاتی که انعطاف پذیر نیستند و سفت هستند، انجام می گیرد. همچنین ورزش های کششی کمک می کند تا مواد مغذی ستون فقرات و مناطق اطراف آن فراهم شود.
اگر هم ورزش های قدرتی و هم ورزش های کششی را انجام دهید، می توانید زودتر درد سیاتیک را درمان کنید و به احتمال کمتری این درد را بار دیگر تجربه خواهید کرد.
 
2 - تشخیص خاص :
ممکن است این درد کمر ناشی از فتق دیسک و یا تنگی کانال نخاع باشد و انجام ورزش نادرست می تواند درد سیاتیک را بدتر کند. لذا قبل از هر برنامه ورزشی، برای تشخیص علت درد، باید نزد پزشک بروید.
 
3 - کشش همسترینگ :
بیشتر دردهای سیاتیک، با انجام یک برنامه منظم کششی همستریگ بهبود می یابند. عضلاتی را که پشت ران قرار دارند، همسترینگ می گویند.
همسترینگ سفت، موجب افزایش فشار بر کمر و پشت می گردد و باعث تشدید درد سیاتیک می شوند.
 
4 - صحیح انجام دادن ورزش :
اگر ورزش را درست انجام ندهید، باعث می شوید که تمرینات ورزشی نسبتا بی اثر باشند و ممکن است منجر به درد و یا بدتر شدن آن گردند. پس بهتر است از مربی ورزشی و یا فیزیوتراپ، طرز صحیح ورزش کردن را یاد بگیرید.
 
5 - ورزش های هوازی :
ورزش های هوازی علاوه بر آنکه یکی از ورزش های خاص بیماران سیاتیکی می باشند، تناسب اندام را نیز حفظ می کنند. پیاده روی یکی از بهترین ورزش ها برای کمر و پشت است. بهتر است هر روز حدود 4 کیلومتر با سرعت متوسط پیاده روی کنید.
 

13 نوع ورزش برای تسکین درد سیاتیک
 
1 - همترازی لگن
به پشت روی زمین دراز بکشید و زانوها را خم کنید.
دستانتان را در کنار بدنتان قرار دهید.
عضلات شکم را سفت کنید و کمر خود را به پایین فشار دهید.
5 ثانیه در همین حالت بمانید.
5 بار این حرکت را انجام دهید.
 
 
2 - سفت کردن شکم
روی شکم دراز بکشید.
دستانتان را در کنار بدنتان قرار دهید.
سرتان را و رو به یک طرف بگذارید.
عضلات شکم را سفت کنید و تو دهید. در طی این کشش، نفس خود را نگه دارید.
5 ثانیه در همین حالت بمانید.
3 بار این کشش را انجام دهید.
در طول روز در حالی که راه می روید و یا نشسته اید، این کشش را تا 10 ثانیه انجام دهید.
 
 
3 - سفت کردن باسن
روی شکم دراز بکشید.
دستانتان را در کنار بدنتان قرار دهید.
یکی از پاها را خم کرده و از زمین بلند کنید.
8 ثانیه در این حالت بمانید.
برای هر پا 5 بار این کشش را انجام دهید.
 
 
4 - سفت کردن عضلات عمیق شکم
کف دست ها، زانوها و ساق پا را بر روی زمین بگذارید (یعنی چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید).
ران و بالاتنه باید دارای زاویه 90 درجه باشند.
عضلات شکم را کاملا شل کنید.
نفستان را نگه دارید و قسمت پایینی شکم را بالا بکشید، در نتیجه کمر از زمین دور می شود.
10 ثانیه در این حالت بمانید.
10 بار این کشش را انجام دهید.
 
5 - ثابت کردن کمر
کف دست ها، زانوها و ساق پا را بر روی زمین بگذارید (یعنی چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید).
پشتتان صاف باشد.
بدن خود را نچرخانید، ران و بالاتنه باید دارای زاویه 90 درجه باشند.
عضلات شکم را سفت کنید.
یکی از دستانتان را بکشید و در مقابل خود برای 10 ثانیه نگه دارید.
10 بار این کشش را با هر دست انجام دهید.
در صورت پیشرفت در این نوع کشش، می توانید به جای یک دست، یک پا را بالا ببرید.
 
 
6 - بالا آوردن پا
روی شکم دراز بکشید.
صورتتان رو به پایین باشد.
آرنج ها را خم کنید.
کف دست ها و ساعد خود را بر روی زمین قرار دهید. کف دست ها باید کنار سر باشند.
سر خود را به آرامی بالا آورده و پایین را نگاه کنید.
پای راست خود را مستقیم بالا نگه دارید و مدتی مکث کنید.
سپس پای راست را پایین آورده و با پای دیگر این کشش را انجام دهید.
 
 
7 - بالا آوردن باسن
به پشت دراز بکشید.
زانوها خم باشند و پاها از هم فاصله داشته باشند.
دستانتان را بالای سر برده و کف دستانتان به سمت بالا باشند.
به آرامی باسن خود را به سمت بالا ببرید تا جایی که کمرتان صاف و باسن فشرده شود.
سپس، به آرامی باسن را پایین بیاورید.
 
 
8 - به بالا فشار آوردن
روی شکم دراز بکشید، کف دستان را روی زمین و بین شانه و باسن خود قرار دهید.
انگشتان دستانتان به سمت پاهایتان باشند.
پاها صاف و انگشتان پاها دورتر از بدن قرار دارند (روی پا روی زمین است)
آرنج ها را خم کنید و به جلو نگاه کنید.
به آرامی بالا تنه را بالا آورده و به عقب بروید.
هنگامی که احساس کشش کردید، در همان موقعیت مدت 30 ثانیه بمانید.
 
 
9 - دراز و نشست پا
به پشت دراز بکشید. زانوها خم باشند.
ساق پاها را روی یک صندلی قرار دهید.
ساق پاها موازی زمین باید باشند.
دستانتان را ضربدری بر روی هم و بالای سینه قرار دهید.
تنه خود را به سمت زانوها بالا آورید تا جایی که شانه از زمین فاصله گیرد. در این کشش، کمر نباید بالا برود.
مکث کنید و به آرامی در وضعیت اول قرار گیرید.
 
 
10 - کشش چرخشی مفصل ران
بر روی یک صندلی بنشینید. کف پاها را روی زمین بگذارید.
پای راست خود را بر روی پای چپ قرار دهید (قوزک پای راست را روی زانوی پای چپ قرار دهید).
پشت خود را صاف کنید و به آرامی به جلو خم شوید تا جایی که احساس کشش در پشت کنید. مدت 15 ثانیه در همین حالت بمانید.
سپس با پای دیگر همین عمل را انجام دهید.
 
 
 
11 - کشش با توپ
بر روی یک توپ بادی بزرگ بنشینید.
پاها را نزدیک هم قرار دهید.
زانوها را خم کنید، پنجه پاها را روی زمین بگذارید.
به آرامی دستان را به سمت راست ببرید و زانوها را به سمت چپ.
سپس دستان را به سمت چپ و زانوها را به سمت راست ببرید.
 
 
12 - چرخش ستون فقرات
بر روی زمین بنشینید.
پاها را در مقابل خود دراز کنید. پای راست را بالای پای چپ بگذارید (باید پای راست در سمت خارج زانوی چپ قرار گیرد).
دست راست را در پشت خود قرار داده و کف دست را بر روی زمین قرار دهید.
آرنج چپ را در قسمت خارجی زانوی پای راست قرار دهید.
در حالی که به شانه راست خود نگاه می کنید، فشار کمی را بر روی آرنج چپ وارد کنید و به آرامی بالا تنه خود را به سمت راست بچرخانید.
هنگامی که احساس کشش در مفصل ران و کمر کردید، 30 ثانیه در همین حالت بمانید و بعد در جهت مخالف این کشش را انجام دهید.
 
13 - کشش همسترینگ
در مقابل یک میزی که تا کمر شما ارتفاع دارد، بایستید.
پاها از هم فاصله دارند.
پاشنه پای راست خود را روی میز بگذارید.
به آرامی ران چپ را نزدیک پای راست بیاورید و بالا تنه را نزدیک زانوی راست قرار دهید و 30 ثانیه در همین حالت بمانید.
بعد با پای دیگر همین کشش را انجام دهید.



ارسال توسط محمد

سیاتیک چیست و چگونه موجب کمر درد و درد اندام تحتانی میشود.

آیا سیاتیک به علت پارگی و هرنی (فتق) دیسک بین مهره ای ایجاد میشود

 

 

"دکتر مهرداد منصوری"

   

   مقالات مرتبط

  سیاتیک از علل مهم کمر درد و درد اندام تحتانی است
  عوامل مستعد کننده سیاتیک کدامند
  سیاتیک چه علائمی دارد و چگونه تشخیص داده میشود   
  سیاتیک به چه صورت درمان میشود
  درمان جراحی سیاتیک چگونه انجام میشود

سیاتیک چیست. اگر ناگهان دچار کمردرد ی شده اید که همراه با آن درد به باسن و پشت ران و ساق شما هم انتشار پیدا میکند به احتمال زیاد دچار وضعیتی شده اید که به آن سیاتیک Sciatica میگویند. سیاتیک به درد های تیر کشنده ای میگویند که از پشت باسن شروع شده و به پشت ران و ساق و گاهی کف پا تیر میکشد.

 

 


 

 علت سیاتیک چیست؟

سیاتیک بیشتر در سنین 50-30 سالگی بوجود میاید و علت عمده آن پاره شدن دیسک بین مهره ای است. بدنبال وارد شدن فشار بیش از حد به ستون مهره، قسمت حلقوی محیطی دیسک ( آنولوس فیبروزوس) پاره شده و قسمت مرکزی ( نوکلئوس پولپوزوس) از بین شکاف پارگی به بیرون راه پیدا میکند. این قسمت بیرون زده را هرنی یا فتق میگویند.

 

           195                         195



مهمترین مشکلی که در فتق دیسک بوجود میاید اینست که قسمت بیرون زده به  ریشه های عصبی که در حال بیرون آمدن از نخاع و مهره هستند فشار وارد میکند. همچنین تماس مواد شیمیایی تشکیل دهنده قسمت ژلاتینی دیسک با ریشه های عصبی موجب تحریک و التهاب آنها میشود. این فشار و التهاب عصب موجب بروز علائم سیاتیک میگردد. در ستون مهره کمری این تغییرات بیشتر در دیسک بین مهره های 3 و 4 و دیسک بین مهره های 4 و 5 ایجاد میشود.





هرنی یا فتق دیسک معمولاً بعد از فعالیت هایی مانند بلند کردن یا هل دادن جسم سنگین یا خم شدن یا چرخیدن ناگهانی بوجود میاید. بطور متوسط از هر 50 نفر یک نفر در طول عمرش دچار هرنی دیسک میشود و از این تعداد در 25-10 درصد آنها علائم بیماری ممکن است بیش از شش ماه ادامه یابد.

 




ارسال توسط محمد

سلام وقت بخير

اين هم تعدادي عکس اموزش ماساژ

 

 

 
 
 

http://www.d20.ir/Upload/5dd348c9/66c25fd3/35.jpg

. آموزش ماساژ کلینیکالآموزش بادکش

آموزش اصول ماساژآموزش ماساژ دست

ماساژ تایلندیماساژ با لوسیون

آموزش ماساژچ چینیپنل ارسال پیامک انبوه رایگان




ارسال توسط محمد

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 130
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 132
بازدید ماه : 132
بازدید کل : 23062
تعداد مطالب : 19
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1